Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει τις «Ανοιχτές Θύρες» (Open Days)

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει τις «Ανοιχτές Θύρες» (Open Days)

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει τις «Ανοιχτές Θύρες» (Open Days), ένα πενθήμερο επισκέψεων μαθητών Λυκείων & Γυμνασίων με σκοπό την άμεση επαφή των μαθητών με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και τις σπουδές σε όλα τα Τμήματά του.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δοθεί έμφαση (α) στην προβολή σύγχρονων επιστημονικών επιτευγμάτων, (β) στη διαφήμιση των ερευνητικών προσπαθειών του ΠΘ, και (γ) στη μεθοδολογία διδασκαλίας και έρευνας στον ακαδημαϊκό χώρο διαμέσου επιδείξεων εκλαϊκευμένων πειραμάτων και σύντομων ελκυστικών διαλέξεων ως προς τα ενδιαφέροντα των μαθητών.


Οδηγίες για τα σχολεία

Οι «Ανοιχτές Θύρες» θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 04/03 έως την Παρασκευή 08/03/2019. Το ημερολόγιο πρόγραμμα (οι ημέρες υποδοχής) καθώς και το ωρολόγιο πρόγραμμα (ώρες υποδοχής) διαμορφώνεται αποκλειστικά από το κάθε Τμήμα. Το τελικό αναλυτικό πρόγραμμα (ημερολόγιο & ωρολόγιο) των Ακαδημαϊκών Τμημάτων που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στο Fb του Π.Θ, μετά τις 11-02-2019. 

Τα ενδιαφερόμενα σχολεία παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους μετά την ανάρτηση των αναλυτικών προγραμμάτων των Ακαδημαϊκών Τμημάτων στο site του Π.Θ δηλαδή από την Τρίτη 12/02/2019. Οι δηλώσεις θα γίνονται στο Τμήμα Μορφωτικών Ανταλλαγών & Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :2421074100 & 2421074709

Θα τηρηθεί σειρά χρονολογικής προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία αποστολής του αιτήματος συμμετοχής και παράλληλα σειρά φθίνουσας προτεραιότητας σύμφωνα με την τάξη φοίτησης (προηγείται η Γ’ και Β’ Λυκείου).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr