πρώτη, μέρα, Μπέτυ, Μπαζιάνα, Πανεπιστήμιο, Δυτικής, Μακεδονίας, 5/10 Η πρώτη μέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Η πρώτη μέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Με έναν... μαραθώνιο διδασκαλίας, που θα ξεκινήσει στις 14.00 μετά το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 20.00 το βράδυ κάνει σήμερα «πρεμιέρα» στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η κα Μπαζιάνα θα διδάσκει κάθε Δευτέρα Δίκτυα Υπολογιστών στους φοιτητές του γ' εξαμήνου στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Πολυτεχνική Σχολή της Κοζάνης.


Σύμφωνα με το Kozanimedia, η συντροφος του Αλέξη Τσίπρα θα φτάνει αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα και από εκεί θα μεταβαίνει οδικώς προς την Κοζάνη, από την οποία θα κάνει την αντίστροφη διαδρομή μετά το τέλος των μαθημάτων.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Kozanimedia, η Περιστέρα Μπαζιάνα για αύριο τουλάχιστον, πρώτη ημέρα των μαθημάτων, θα συνοδεύεται απο άντρες της προσωπικής της ασφάλειας, ενώ διακριτικά εμφανής θα είναι η παρουσία (για κάθε ενδεχόμενο) και αστυνομικής δύναμης από την Ασφάλεια και το Α.Τ. Κοζάνης, περιμετρικά του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το ΤΜΠΤ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr