Ξεκίνησε η εξ αποστάσεως εξεταστική στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Ξεκίνησε η εξ αποστάσεως εξεταστική στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Με την προμήθεια ενός νέου σύγχρονου λογισμικού, καθώς και την  στενή συνεργασία με την εταιρεία προμήθειας του συστήματος και τον υπεύθυνο προσωπικών δεδομένων σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, διενεργούνται οι εξετάσεις εξ αποστάσεως, στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας.

Η έναρξη των εξετάσεων εξ αποστάσεως, προετοιμάστηκε εντατικά το προηγούμενο χρονικό διάστημα και όπως τόνισε στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρος Θεοδουλίδης, «με το νέο σύστημα και την οργάνωση που υπήρξε, εξασφαλίζεται το αδιάβλητο των εξετάσεων, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νέο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, βρέθηκε στην πρωτοπορία των Πανεπιστημίων της χώρας και κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωναϊού με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ενώ τον τρόπο διενέργειας των εξετάσεων εξ αποστάσεως , παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ Θεοδουλίδης, στον Πρόεδρο του Ανώτατου Συμβουλίου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης, Περικλή Μήτκα, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή και είχε συναντήσεις εργασίας με την Πρυτανική αρχή.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr