Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Έγκριση Eιδικού Προγράμματος Σπουδών Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Έγκριση Eιδικού Προγράμματος Σπουδών Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας εγκρίθηκε το Ειδικό Πρόγραμμα Σπουδών Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας το οποίο παρέχεται από την Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε αποφοίτους τμημάτων που έχουν τα ειδικά τυπικά προσόντα διορισμού στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, καθώς το εν λόγω πρόγραμμα πληροί τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας.

Το γεγονός ότι από την παρούσα απόφαση δεν προκαλείται δαπάνη εις βάρος του κρατικού προϋπολογισμού του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για τις δαπάνες που καλύπτονται από αυτόν, σύμφωνα με την με αριθμ. Φ.1/Γ/61/61479/B1/ 19-04-2018 εισήγηση του άρθρου 24 του ν. 4270/2014 (Α΄ 143), όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 10 παρ. 6 του ν. 4337/2015 (Α΄ 129) της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, εγκρίνουμε:


Το Ειδικό Πρόγραμμα Σπουδών Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας το οποίο παρέχεται από την Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε αποφοίτους τμημάτων που έχουν τα ειδικά τυπικά προσόντα διορισμού στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, καθώς το εν λόγω πρόγραμμα πληροί τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας.

  • Την απόφαση μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr