Επεκτείνεται το ΠΑΔΑ στο Μοσχάτο με νέες κτιριακές εγκαταστάσεις 7.600 τ.μ.

Επεκτείνεται το ΠΑΔΑ στο Μοσχάτο με νέες κτιριακές εγκαταστάσεις 7.600 τ.μ.

Επέκταση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο Μοσχάτο – Συνάντηση του Ανδρέα Ευθυμίου με τον Πρύτανη του Πα.Δ.Α, Παναγιώτη Καλδή.

Πραγματοποιήθηκε, σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα, συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Καθηγητή Παναγιώτη Καλδή, στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου.


Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της πορείας ολοκλήρωσης της Πανεπιστημιούπολης Μοσχάτου (Πειραιώς 52), συνολικού εμβαδού 7,6 χιλιάδων τ.μ., που πρόκειται να φιλοξενήσει τη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του ΠΑ.Δ.Α.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εξήρε τη σημαντικότητα της παρουσίας του Πανεπιστημίου στην πόλη, την ταχεία ανάπτυξή του ΠΑ.Δ.Α. και τη θέληση του Δήμου να προσφέρει στην υποστήριξη της λειτουργίας και των δραστηριοτήτων του.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Παναγιώτης Καλδής, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τις επισημάνσεις του και τις προθέσεις του, ενώ ανέφερε την ήδη υπάρχουσα συνεργασία με εμβληματικούς φορείς που βρίσκονται στην οδό Πειραιώς, όπως είναι η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης κλπ. και επεσήμανε την ανάγκη για από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών ανάδειξης της ιστορικής οδού ως διαδρομής πολιτισμού και έκφρασης.

Και οι δυο συμφώνησαν για την υπογραφή σχετικού πρωτοκόλλου συνεργασίας με προτεραιότητα την υποστήριξη του Δήμου για τη δημιουργία μεταπτυχιακού προγράμματος.

Πως θα είναι η νέα Πανεπιστημιούπολη του ΠΑΔΑ (ΣΧΕΔΙΟ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr