ΠΑΔΑ: Νέες Γ.Σ. φοιτητικών συλλόγων σχολών στις 22/10 και 23/10

ΠΑΔΑ: Νέες Γ.Σ. φοιτητικών συλλόγων σχολών στις 22/10 και 23/10

Φοιτητικοί Σύλλογοι - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ: Νέες Γενικές Συνελεύσεις θα πραγματοποιήσουν στις 22/10 και 23/10 φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η Γ.Σ. του Φ.Σ. της Σχολής Μηχανικών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (22/10) στις 13:00 στο αμφιθέατρο Χατζηνικολάου (πανεπιστημιούπολη 2), της Σχολής Επιστημών Τροφίμων την Τρίτη (22/10) στις 12:00 στην αίθουσα στον 1ο όροφο και της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών την Τετάρτη (23/10) στις 15:00, αιθ. Δ 001.


Σε κατάληψη των Σχολών τους προχώρησαν έως και σήμερα Δευτέρα 21 Οκτώβρη οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Σχολής Επιστημών Τροφίμων (ΣΕΤ), της Σχολής Μηχανικών (ΣΜΗΧ) και της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών (ΣΔΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, μετά από απόφαση των Γενικών τους Συνελεύσεων.

Οι φοιτητές του Ιδρύματος διαμαρτύρονται για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολές τους και γενικά το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ενώ εκφράζουν και την αντίθεσή τους στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας μεταδώσουν αύριο ΠΡΩΤΟΙ τα αποτελέσματα των νέων Γ.Σ.. Μείνετε Συντονισμένοι!

Η Σχολή Μηχανικών αποτελείται από τα Τμήματα: Ναυπηγών Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Τοπογραφίας, Μηχανικών Πληροφορικής, Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, η Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών από τα Τμήματα: Αγωγής και Φροντιδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, Αρχειονομίας - Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Τουρισμού, Κοινωνικής Εργασίας, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και η Σχολή Επιστημών Τροφίμων από το Τμήμα Επιστήμης - Τεχνολογίας Τροφίμων και το Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr