ΠΑΔΑ: Προκήρυξη Σπουδων Erasmus+

ΠΑΔΑ: Προκήρυξη Σπουδων Erasmus+

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Προκήρυξη θέσεων Σπουδών στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+/ Κλασική Κινητικότητα, για το Εαρινό Εξάμηνο 2019-2020.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+/ Κλασική Κινητικότητα, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής προκηρύσσει θέσεις ΣΠΟΥΔΩΝ για τους φοιτητές του, για το εαρινό εξάμηνο 2019-20.


Οι αιτήσεις μαζί με όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 ηλεκτρονικά (δηλ. με e-mαίl) με ένδειξη Θέματος «ΣΧΟΛΗ-ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ», π.χ. «ΣΤΕΦ- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ», για τις Σχολές:

i) Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού,

ί) Επιστημών Υγείας και

iii) Επιστημών Τροφίμων στο Γραφείο Erasmus (Τμήμα Διεθνών Ακαδημαϊκών Θεμάτων & Ανταλλαγής Φοιτητών) της Πανεπιστημιούπολης 1, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ενώ για τις Σχολές:

i) Μηχανικών και

ii) Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών, 

στο αντίστοιχο Γραφείο Erasmus της Πανεπιστημιούπολης 2, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Δικαιολογητικά υποβολής αιτήσεων: 

Προκειμένου να υποβάλετε την αίτηση σας θα πρέπει να έχετε συμβουλευτεί τον κατάλογο των συνεργαζομένων Πανεπιστημίων, τους κωδικούς των επιστημονικών πεδίων και να καταθέσετε τα παρακάτω έντυπα: 

1. Αίτηση συμμετοχής του υποψήφιου φοιτητή (επισυνάπτεται) με φωτογραφία (Σημείωση: η αίτηση υπογράφεται μόνο από τον φοιτητή)

2. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

3. Βιογραφικό σημείωμα του φοιτητή στην Ελληνική και μια γένη γλώσσα

4. Βεβαίωση σπουδών

5. Αναλυτική βαθμολογία

6. Πιστοποιητικό(ά) ξένης γλώσσας 

Χρήσιμες συμβουλές που αφορούν την σπουδές θα βρείτε ΕΔΩ.

Σημείωση: Δε θα γίνουν δεκτές αιτήσεις που Θα υποβληθούν εκπρόθεσμα. 

Τα γραφεία Erasmus είναι στη διάθεση των φοιτητών για επιπλέον πληροφόρηση. 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+

Διαδικασία συμμετοχής φοιτητών ΠΑΔΑ στο πρόγραμμα Erasmus+ (Σπουδές)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr