Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής: Η κατάσταση με τις αντιγραφές είναι για κλάματα

Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής: Η κατάσταση με τις αντιγραφές είναι για κλάματα

Πανεπιστήμιο Δυτικής ΑττικήςΑνακοίνωση προς τους φοιτητές που διαγωνίζονται στο μήθημα του εξέδωσε Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση του:

«Στην πρόσφατη εξέταση του μαθήματος Δομή και Λειτουργία Μικροϋπολογιστών (Θεωρία και Εργαστήριο) σημειώθηκε μεγάλης έκτασης αντιγραφή. Παρά τις κατά καιρούς προσπάθειές μου, δεν έχω καταφέρει να σας πείσω ότι η αντιγραφή είναι από κάθε άποψη απαράδεκτη και καταδικαστέα. Το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να μηδενίζω τα γραπτά και του δότη και του λήπτη ή ληπτών, όπως γράφω στις εκφωνήσεις των θεμάτων και το κάνω. Στα περισσότερα Πανεπιστήμια της Αμερικής, αν κάποιος φοιτητής τολμήσει να αντιγράψει κατά κάποιον τρόπο (αφήστε που οι φοιτητές εκεί θεωρούν αδιανόητο να το κάνουν), διαγράφεται από το Πανεπιστήμιο την επόμενη κιόλας μέρα.


Στην εξέταση, ένας συνάδελφός σας έγραψε τη σωστή σχέση 40000=65535+1-25536 και έδωσε το γραπτό σου για αντιγραφή σε κάποιον άλλο συνάδελφό σας. Αυτός είδε το - ως = και έγραψε τη σχέση ως 40000=65535+1=25536 και αυτή η σχέση εμφανίστηκε σε πληθώρα; άλλων γραπτών. Καλά, από όλους όσους την αντέγραψαν, κανείς δεν διερωτήθηκε "τι γράφω εδώ, ο ...;"; Θα μπορούσε κανείς να το δει ως αστείο και να γελάσει αλλά η κατάσταση είναι μάλλον για κλάματα».

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr