Με τι βαθμό πέρασε το πρώτο της μάθημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από 7 χρόνια απουσίας από τα φοιτητικά έδρανα!

Με τι βαθμό πέρασε το πρώτο της μάθημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από 7 χρόνια απουσίας από τα φοιτητικά έδρανα!

Σε ρυθμούς εξεταστικής στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών μπήκε το προηγούμενο διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς αποφάσισε να πέσει με τα μούτρα στην επίτευξη του νέου στόχου της που δεν είναι άλλος από το πτυχίο της! Η τηλεόραση την έκανε να αφήσει στην άκρη τις σπουδές της, αλλά τώρα που την νέα τηλεοπτική σεζόν δε θα βρίσκεται σε κάποια εκπομπή, σε κάποιο κανάλι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ξαναγυρίσει στα φοιτητικά έδρανα.

Η παρουσιάστρια όλο χαρά μοιράστηκε μαζί μας τα καλά νέα που ήταν βέβαια ότι όχι μόνο κατάφερε να περάσει το πρώτο μάθημα της εξεταστικής αλλά το πέρασε και με καλό βαθμό! Δηλαδή 9. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι το τελευταίο μάθημα που είχε δώσει ήταν πριν 7 ολόκληρα χρόνια, το 2010, τότε η Κωνσταντίνα έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο της φοιτήτριας.


Αφού έκανε τα ψώνια της στη Νέα Υόρκη που πήγε για τις αναγκες της εκπομπής Celebrity Travel με τον Νίκο Κοκλώνη που θα προβληθεί στον Ant1 η Κωνσταντίνα γύρισε και αφοσιώθηκε στη σχολή της και στο στόχο της που είναι το πτυχίο της Φιλοσοφικής.

Στάση εργασίας σε ΜΜΜ αύριο Δευτέρα 9/10 (προσοχή φοιτητές!)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr