Παρέμβαση στη Σύνοδο Πρυτάνεων θα πραγματοποιήσουν οι Διοικητικοί του ΕΚΠΑ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει ως εξής: 

Στο πλαίσιο των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, της 10ης Δεκεμβρίου:

-          Την Παρασκευή, 12/12, στις 16.30, παρεμβαίνουμε μαζικά στη Σύνοδο Πρυτάνεων που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι, σύμφωνα με το κάλεσμα της ΟΔΠΤΕ, με τους συναδέλφους μας και τους φοιτητές από ΑΕΙ-ΤΕΙ. Συναντιόμαστε στα Προπύλαια, 15.30, προκειμένου να μεταβούμε όλοι μαζί.


-          Τη Δευτέρα, 15/12,

  • στις 12.00, παράλληλα με την εκδήλωση των Πρυτανικών Αρχών, πραγματοποιούμε δράσεις παρέμβασης για την ανάδειξη των αιτημάτων μας.
  • στις 13.00, πραγματοποιούμε Γενική Συνέλευση και συγκροτούμε απεργιακή επιτροπή για να οργανώσουμε τη συμμετοχή μας στη 48ωρη απεργία της ΟΔΠΤΕ την Τετάρτη, 17/12, και την Πέμπτη, 18/12, και να προγραμματίσουμε τις δράσεις μας.
  • στις 15.00, καλούμε σε σύσκεψη εργαζόμενους και σωματεία άλλων κλάδων εργαζομένων του ΕΚΠΑ, καθώς και των ΑΕΙ-ΤΕΙ της Αθήνας και φοιτητές προκειμένου να προχωρήσουμε σε κοινές δράσεις κατά τη 48ωρη απεργία. Στη σύσκεψη καλούμε το συντονιστικό καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε διαθεσιμότητα στο πλαίσιο του συντονισμού μας με άλλους κλάδους.
  • στις 18.30, συμμετέχουμε στη συνάντηση συντονισμού εργαζομένων και σωματείων του δημόσιου τομέα, με στόχο τον κοινό αγώνα ενάντια στις απολύσεις.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr