Αναστέλλονται επ' αόριστον οι εξετάσεις σε Τμήμα του ΕΚΠΑ λόγω εκτεταμένων επεισοδίων εν ώρα εξετάσεων!

Αναστέλλονται επ' αόριστον οι εξετάσεις σε Τμήμα του ΕΚΠΑ λόγω εκτεταμένων επεισοδίων εν ώρα εξετάσεων!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» αναστέλλονται επ' αόριστον οι Επαναληπτικές Εξετάσεις σε Τμήμα του του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, έπειτα από απόφαση του Τμήματος, καθώς μερίδα φοιτητών δημιούργησαν εκτεταμένα επεισόδια κατά τη διάρκεια της εξεταστικής.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, όλες οι προγραμματισμένες εξετάσεις της Παρασκευής 11/9, Δευτέρας 14/9 και Τρίτης 15/9, αναστέλλονται επ' αόριστον, διότι ολιγομελής ομάδα φοιτητών, στις εξετάσεις της Τετάρτης 9/9 και της Πέμπτης 10/9, δημιούργησαν εκτεταμένα επεισόδια. 


Σύμφωνα με το συμβούλιο του Τμήματος τονίζεται πως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αυτών ασκήθηκε κατ' επανάληψη και με πολύ έντονο τρόπο λεκτική και σωματική βία και ευθεία απειλή κατά της ζωής και σωματικής ακεραιότητας μελών ΔΕΠ του Τμήματος.

Το Τμήμα επισημαίνει πως τα απαράδεκτα και λυπηρά αυτά φαινόμενα προσβάλλουν κατάφορα τους πανεπιστημιακούς δασκάλους, τις ακαδημαϊκές ελευθερίες και αποτελούν κατ' εξοχήν αντιδημοκρατικές ενέργειες.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr