Η Ιατρική Σχολή Αθηνών απονέμει τιμή στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και συγχαίρει τους φοιτητές της

Η Ιατρική Σχολή Αθηνών απονέμει τιμή στον Σωτήρη Τσιόδρα και σε άλλους 12 καθηγητές

Με ψήφισμα της Συνέλευσης της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στη συνεδρίαση της 1/4/20, διαπιστώνοντας την καθοριστική συνεισφορά της Σχολής στον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας,  συγχαίρει την «Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τη Δημόσια Υγεία», στην οποία, με επικεφαλής τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, συμμετέχουν 13 Καθηγήτριες και Καθηγητές της Σχολής.

Η Σχολή, δια των αντιπροσώπων της στη Συνέλευση, απονέμει τιμή στους καθηγητές (αλφαβητικά): κ.κ Σπ. Ζακυνθινό, Αν. Κοτανίδου, Π. Λάγιου, Γ. Μαγιορκίνη, Δ. Παρασκευή, Β. Παπαευαγγέλου, Β. Σύψα, Ν. Σύψα, Α. Τσακρή, Σ. Τσιόδρα, Μ. Τσολιά, και στους 2 Ομότιμους Καθηγητές κ.κ. Ε. Γιαμαρέλλου και Γ. Δαϊκο.


Επίσης η Συνέλευση αναγνωρίζει την ιδιαίτερη προσφορά και την αυταπάρνηση των μελών ΔΕΠ στα Νοσοκομεία Αναφοράς «Αττικόν», «Ευαγγελισμός», «Σωτηρία», Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» και των Εργαστηρίων «Μικροβιολογίας» και «Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής» που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου κατά της πανδημίας.

Η Συνέλευση της Ιατρικής Σχολής στη συνεδρίαση της 1/4/20, εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών ΔΕΠ-ΕΔΙΠ-ΕΤΕΠ της Σχολής, συγχαίρει την πρωτοβουλία του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Σχολής «Γρηγόρης Λαμπράκης», με την οποία προπτυχιακοί φοιτητές παρέχουν εθελοντική εργασία στον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 σε δομές της Ιατρικής Σχολής.

Η Συνέλευση είναι υπερήφανη και ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές φοιτητές και φοιτήτριες για την προσφορά τους στους συμπολίτες μας.

Επίσης, ακολουθεί σύνδεσμος με οδηγίες για την ενεργοποίηση της Άυλης Συνταγογράφησης:

ΟΔΗΓΙΕΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr