ΕΚΠΑ: Έκτακτη ενημέρωση προς τους φοιτητές από το τμήμα Υποτροφιών & Βραβείων

ΕΚΠΑ: Έκτακτη ενημέρωση προς τους φοιτητές από το τμήμα Υποτροφιών & Βραβείων

Εθν. & Καπ. Πανεπιστήμιον Αθηνών: Λόγω των έκτακτων συνθηκών και σε εφαρμογή των ειδικών μέτρων προστασίας το Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων, της Διεύθυνσης Κληροδοτημάτων του Πανεπιστημίου, θα εξυπηρετεί αιτήματα και τυχόν διευκρινήσεις αναφορικά με τις υποτροφίες και τα βραβεία των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών φοιτητών και πτυχιούχων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικώς.

Επίσης, η διακίνηση εγγράφων ή δικαιολογητικών θα γίνεται με τη χρήση όλων των διαθέσιμων ηλεκτρονικών μέσων (email, scanner, fax κλπ.).


Σε περίπτωση σοβαρού κωλύματος και έκτακτης ανάγκης παρακαλούμε να επικοινωνήσετε αρχικά με το Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Τμήματος είναι τα ακόλουθα:

  • Τηλέφωνα: 210 3689127, 210 3689130, 210 3689132-34
  • Fax: 210 3689136

Υπάλληλοι Τμήματος:

  • Αλεξάνδρα Κατσιμπούλα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
  • Γεωργία Κόκλα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Σταυρούλα Τρυφιάτη email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενεργοποιείται η ζωντανή εξ αποστάσεως μετάδοση διαλέξεων στο ΕΚΠΑ - Πώς θα γίνονται τα μαθήματα

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr