ΕΚΠΑ: Στάση Εργασίας και συμμετοχή στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στις [06/11]

Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας και συμμετοχή στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 12 το μεσημέρι, με βάση απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών  αναφέρει:

«Αντιστεκόμαστε στην πολιτική της διαθεσιμότητας-απολύσεων, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ τη δουλειά μας και τις ζωές μας και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ να καταργηθεί η διαθεσιμότητα, να επανασυσταθούν οι καταργημένες οργανικές θέσεις και ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι διοικητικοί διαθέσιμοι στις θέσεις τους.


ΜΑΖΙ με τους φοιτητές και άλλα τμήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην επίθεση που εξελίσσεται στο δημόσιο Πανεπιστήμιο και στην επιδίωξη να μετατραπεί σε ένα αυταρχικό εκπαιδευτήριο χωρίς τα ακαδημαϊκά, επιστημονικά και δημοκρατικά του χαρακτηριστικά.».

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ άμεσα λύσεις στα επείγοντα εκρηκτικά προβλήματα του Πανεπιστημίου, των εργαζομένων, των φοιτητών.

Φοιτητές/τριες, εργαζόμενες/νοι, διδάσκουσες/ντες, όλοι ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Προβάλουμε και διεκδικούμε τα αιτήματα κάθε τμήματος της κοινότητας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ υπερασπίζουμε το δημόσιο κοινωνικό αγαθό της παιδείας και το δικαίωμα στη μόρφωση.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΟΛΕΣ, ΟΛΟΙ στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση στα Προπύλαια

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr