ΕΚΠΑ: Πώς να γράψετε και να υποβάλλετε ένα άρθρο στο επιστημονικό περιοδικό Nature

ΕΚΠΑ: Πώς να γράψετε και να υποβάλλετε ένα άρθρο σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό

Εθν. & Καπ. Πανεπιστήμιον Αθηνών: Επιθυμείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό της σειράς Nature, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία δημοσίευσης; Τότε αυτή η πρόσκληση είναι για εσάς.

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών σε συνεργασία με τον εκδότικό οίκο SpringerNature και τον τοπικό αντιπρόσωπο του οίκου InterOPTICS ΑΕΕ, υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σας προσκαλούν σε Σεμινάριο Συγγραφέων για τη «Δημοσίευση ενός επιστημονικού συγγράμματος σε περιοδικά της σειράς Nature. Συμβουλές, ειδικές πληροφορίες και συστάσεις» που θα παρουσιαστούν από την κα. Σταυρούλα Κουστά, Chief Editor of Nature Human Behavior, Springer Nature Author Seminar Series.


Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, 12.00 - 14.00 στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αμφιθέατρο "Κ. Καραθεοδωρή",  Κτίριο  Μαθηματικού  2ος Όροφος, Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου. (Για τους οδηγούς είναι ανοιχτή η Κεντρική Είσοδος της Πανεπιστημιούπολης από την οδό Ούλοφ Πάλμε στα Ιλίσια). 

Περιγραφή του σεμιναρίου:

Επιθυμείτε να δημοσιεύσετε άρθρο σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό της σειράς Nature, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία δημοσίευσης; Τότε αυτή η πρόσκληση είναι για εσάς!

Το πρόγραμμα θα καλύπτει τα ακόλουθα θέματα:

  • Εισαγωγή στα επιστημονικά περιοδικά Nature Research και το Nature Human Behavior
  • Εισαγωγή στη διαδικασία δημοσίευσης
  • Πώς να γράψετε και να υποβάλλετε ένα ερευνητικό σύγγραμμα

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να μάθετε τις βασικές δεξιότητες για να δημοσιεύσετε τις εργασίες σας και να αυξήσετε την επιδραστικότητά σας!

Εγγραφείτε τώρα εδώ: Φόρμα Εγγραφής. Η εγγραφή είναι προαπαιτούμενη.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή αιτήματα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο ΕΚΠΑ με την κυρία Γαλαζούδη στο τηλέφωνο 210 727 6487, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με τη Διεύθυνση Βιβλιοθήκης στο τηλέφωνο 210 727 6526, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. ή στo ΣΕΑΒ με την κυρία Ολλανδέζου στο τηλέφωνο 2310 998 210.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr