Νέα απόφαση του Φυσικού Αθηνών για την εξεταστική

Νέα απόφαση του Φυσικού Αθηνών για την εξεταστική

Εθν. & Καπ. Πανεπιστήμιον Αθηνών: Κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικής στις 20/01/2020, επιβεβαιώνεται η απόφαση της συνεδρίασης της 13/01/2020 περί παράτασης της διάρκειας διδασκαλίας των μαθημάτων του 1ου, 3ου, 5ου και 7ου εξαμήνου (χειμερινό εξάμηνο) κατά δύο εβδομάδες.

Συνεπώς, η έναρξη των εξετάσεων της περιόδου Ιανουαρίου μετατίθεται επίσης κατά δύο (2) εβδομάδες, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 03/02/2020 και την ίδια σειρά εξέτασης με αυτήν πού έχει ανακοινωθεί από την αρχή του Ακαδ. Έτους 2019-2020. Ομοίως μετατίθεται κατά δύο εβδομάδες και η έναρξη των εξετάσεων των επί πτυχίω φοιτητών για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου όλων των ετών σπουδών.


Αυτονόητη προϋπόθεση για τα παραπάνω, είναι να έχει ολοκληρωθεί-σύμφωνα με το πρόγραμμα αναπληρώσεων των χαμένων παραδόσεων-η διδασκαλία των μαθημάτων πού έχουν καταγεγραμμένο το σχετικό πρόβλημα. Είναι προφανές ότι μαθήματα πού δεν θα έχουν διδαχθεί στο σύνολό τους μέχρι τις 31/01/2020, δεν μπορούν να εξετασθούν.

Η ανακοίνωση του πλήρους προγράμματος των εξετάσεων θα γίνει μετά την καταγραφή των αναπληρώσεων. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr