Φοιτητές και καθηγητές της Φιλοσοφικής Αθηνών ανέλαβαν δράση και καθάρισαν τη Σχολή – ΦΩΤΟ

Φοιτητές και καθηγητές της Φιλοσοφικής Αθηνών ανέλαβαν δράση και καθάρισαν τη Σχολή – ΦΩΤΟ

Φιλοσοφική Σχολή ΑθηνώνΤο Σάββατο 14/12/2019 πραγματοποιήθηκε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μια μεγάλη εθελοντική δράση, στην οποία πήραν μέρος περίπου 120 φοιτητές και 30 μέλη του διδακτικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού της Σχολής. Η δράση στόχευε στη συγκέντρωση και αποκομιδή ενός μεγάλου όγκου άχρηστων υλικών, επίπλων, χαρτιών, σκουπιδιών κ.λπ. που είχε συγκεντρωθεί στη Σχολή τα τελευταία χρόνια.

Απομακρύνθηκαν περίπου 70 κυβικά άχρηστων υλικών, ενώ συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος μεταλλικών υλικών, περίπου 10 κυβικά παλαιού εξοπλισμού και παρόμοια ποσότητα χαρτιού, τα οποία οδηγήθηκαν προς ανακύκλωση. Η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Ζωγράφου διευκόλυναν τη δράση με την αποστολή δύο μεγάλων κοντέινερ 30 κυβικών έκαστο, ενός φορτωτή και ενός φορτηγού.


Αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά αντίξοες, ο ενθουσιασμός των εθελοντών φοιτητών και φοιτητριών και του προσωπικού ήταν τόσος που η δράση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Όλες και όλοι συμφώνησαν πως πολύ σύντομα θα επαναληφθεί με παρόμοιο στόχο ευπρεπισμού της Σχολής.

Δείτε εικόνες

Ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr