Φιλοσοφική Αθηνών: Εκ νέου κατάληψη αποφάσισαν οι φοιτητές – ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

Φιλοσοφική Αθηνών: Εκ νέου κατάληψη αποφάσισαν οι φοιτητές 

Καταλήψεις Σχολών/Τμημάτων: Εκ νέου κατάληψη αποφάσισαν οι φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποίησε την Τετάρτη 23/10 ο φοιτητικός σύλλογος.

Σύμφωνα με την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου, η Σχολή θα τελεί υπό κατάληψη την Πέμπτη 24/10, την Παρασκευή 25/10 και την Πέμπτη 31/10.


Νέα Γενική Συνέλευση προγραμματίστηκε για τις 5 Νοεμβρίου 2019.

Οι φοιτητές αποφάσισαν:

  • Κατάληψη της σχολής τις ημέρες Πέμπτη-Παρασκευή
  • Διοργάνωση συλλαλητηρίου φοιτητικών συλλόγων την Πέμπτη 24/10, 12:00, Προπύλαια.
  • Συμμετοχή των φοιτητικών συλλόγων την Πέμπτη 24/10 στο συλλαλητήριο σωματείων, ομοσπονδιών και εργατικών κέντρων 18:00 Προπύλαια.
  • Μετά το συλλαλητήριο σύσκεψη συντονισμού φοιτητικών συλλόγων στη βάση των αποφάσεων των γενικών συνελεύσεων για την οργάνωση των κινητοποιήσεων. ανταλλαγή πείρας και συνέχειας της αγωνιστικής δράσης.
  • Παρασκευή 25/10, 11:00 κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας μαζί με τους φοιτητικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα
  • Πέμπτη 31/10 διοργάνωση πανελλαδικού φοιτητικού συλλαλητηρίου από κοινού με περισσότερους από 55 Συλλόγους όλης της χώρας, στο κέντρο της Αθήνας, με κλειστή σχολή. 

Αποτελέσματα γενικής συνέλευσης φοιτητικού συλλόγου Φιλοσοφικής Σχολής ΕΚΠΑ "Κώστας Βάρναλης": Πέρασε το πλαίσιο του ΜΑΣ-ΠΚΣ με 113 ψήφους.

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr