Τι είπε η Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Αθηνών στη συνέντευξη Τύπου

Τι είπε η Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Αθηνών κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον Ρουβίκωνα

Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών: Η Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σε μια προσπάθεια να βρει λύση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την παρουσία του μέσα στο πανεπιστήμιο ζήτησε την απαξίωση της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» και την μη προβολή οποιασδήποτε ενέργειας τους.

«Η ομάδα αυτή δεν μπορεί να μεταμορφωθεί  μέσα μια μέρα σε φοιτητική ομάδα  και σίγουρα δεν γίνεται αποδεκτή από το ίδρυμά μας», τόνισε η κοσμήτορας της Φιλοσοφικής κ. Ελένη Καραμαλέγκου. Η κοσμήτορας ζήτησε τη βοήθεια όλων προκειμένου να αντιμετωπισθεί αυτή η κατάσταση και υπογράμμισε ότι  αυτή η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με το πανεπιστήμιο.


Στην ερώτηση πως θα αντιδράσει το πανεπιστήμιο σε μελλοντικές αντίστοιχες ενέργειες της ομάδας η κυρία Καραμαλεγκου είπε ότι δεν αντιμετωπίστηκαν ως σήμερα οι προηγούμενες παρουσίες της ομάδας με τον ίδιο τρόπο και δεν μπορεί να ξέρει από τώρα τι αποφάσεις θα λάβει το Ίδρυμα στο μέλλον.

«Η ίδια η πανεπιστημιακή κοινότητα πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με μέσα που δεν θα είχαν άμεση αποτελεσματικότητα και προσπαθεί με γνώμονα την ασφάλεια της Σχολής να αντιδράσει ώστε να δοθεί οριστική λύση». κατέληξε η κ. Καραμαλέγκου.

Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών: Παραβίαση του ακαδημαικού ασύλου

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr