Νομική Αθηνών: Νέες καταγγελίες στα «Φοιτητικά Νέα» για κλοπές στα αμφιθέατρα από τοξικομανείς! Φοβόμαστε!

Νομική Αθηνών: Νέες καταγγελίες στα «Φοιτητικά Νέα» για κλοπές στα αμφιθέατρα από τοξικομανείς! Φοβόμαστε!

Μετά την κάλυψη του τελευταίου περιστατικού από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ότι τοξικομανής αποπειράθηκε να κλέψει φοιτήτρια εντός της σχολής, τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr έλαβαν νέες καταγγελίες για κλοπές μέσα σε αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου Αθηνών εν ώρα μαθημάτων.

Φοιτήτρια που σπουδάζει στην Νομική Σχολή Αθηνών λέει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ότι η κατάσταση με τις κλοπές στα αμφιθέατρα από τοξικομανείς με την ανεξέλεγκτη χρήση και διακίνηση ναρκωτικών από αυτούς έξω από την είσοδο αλλά και στον προαύλιο χώρο της σχολής είναι τραγική.


Κάθε φορά περνάμε από εκεί με κατεβασμένα τα βλέμματά μας και φοβόμαστε, ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει, τονίζει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr η νεαρή φοιτήτρια.

Σχετικά με το τελευταίο περιστατικό κλοπής μέσα σε αμφιθέατρο της Νομικής η φοιτήτρια περιγράφει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr: «Την Πέμπτη το απόγευμα είχαμε μάθημα 4-7 στην μεγαλύτερη αίθουσα της Νομικής Σχολής, κατά τις 6:30 είδαμε κάποια στιγμή ένα πολύ περίεργο τύπο - τοξικομανή (πιθανότατα το ίδιο άτομο που έκανε την απόπειρα κλοπής όπως δημοσιεύσατε σε άλλη αίθουσα εκείνη την ώρα) να κατεβαίνει με το τσιγάρο στο στόμα από τα σκαλιά της αίθουσας, όλοι οι φοιτητές απορήσαμε ποιος είναι αυτός». 

«Συμφοιτητής μου είπε ότι αυτός μάλλον θα μπήκε για να κλέψει καθώς οι κινήσεις του ήταν περίεργες. Η συμφοιτήτρια που καθόταν δίπλα μου, μου είχε αφήσει το κινητό της να φορτίζει σε ένα ανύψωμα που το αφήνουμε όλοι μας. Μόλις γύρισε να πάρει το κινητό είχε εξαφανιστεί και αμέσως καταλάβαμε ότι το άγνωστο αυτό άτομο που μπήκε στην αίθουσα το πήρε και έφυγε αμέσως» αναφέρει η φοιτήτρια στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Η φοιτήτρια μόλις αντίκρισε ότι ο τοξικομανής της έκλεψε το κινητό πήγε στο θυρωρείο να το αναφέρει. Της απάντησαν ότι δεν μπορούν να ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από την σχολή.

Όπως καταγγέλλουν φοιτήτριες στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μόνο την περασμένη εβδομάδα έχουν κλαπεί από άλλες δύο φοιτήτριες οι τσάντες τους εν ώρα διαλείμματος μαθημάτων από την αιίθουσα 2 και από το Αμφιθέατρο Σαριπόλων της Νομικής. 

Ως φοιτητές κάνουμε έκκληση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» να δοθεί τέλος σε αυτές τις εικόνες ντροπής που αντικρίζουμε καθημερινά μέσα και έξω από την σχολή μας.

Τοξικομανής αποπειράθηκε να ληστέψει φοιτήτρια μέσα στο αμφιθέατρο! Τι καταγγέλλει φοιτητής στα «Φοιτητικά Νέα»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr