Τοξικομανής αποπειράθηκε να ληστέψει φοιτήτρια μέσα στο αμφιθέατρο! Τι καταγγέλλει φοιτητής στα «Φοιτητικά Νέα»

Εξωπανεπιστημιακός αποπειράθηκε να ληστέψει φοιτήτρια σε ώρα μαθήματος! - Τι καταγγέλλει φοιτητής στα «Φοιτητικά Νέα»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr χρήστης ναρκωτικών αποπειράθηκε να ληστέψει φοιτήτρια του ΕΚΠΑ μέσα σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου.

Όπως καταγγέλλει φοιτητής στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ο χρήστης ναρκωτικών, χθες κατά την διάρκεια διαλείμματος μπήκε στο αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών που βρίσκεται στον 5ο όροφο και προσπάθησε να ληστέψει φοιτήτρια αλλά για κακή του τύχη απετράπει μετά από έγκαιρη παρέμβαση Καθηγητή και φοιτητών.


Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει φοιτητής στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr Ο Καθηγητής διέκρινε το άτομο την ώρα που έψανε την τσάντα της φοιτήτριας, οι φοιτητές που βρίσκονταν μέσα στο αμφιθέατρο άρχιζαν να φωνάζουν.

Τότε ο καθηγητής τον ρώτησε:

«Τι κάνεις εκεί;»

Ο χρήστης απάντησε: «Είναι της κοπέλας μου…»

«Και ποια είναι η κοπέλα σου;» ρώτησε ο καθηγητής. 

Το άγνωστο άτομο έδειξε στην τύχη μία φοιτήτρια, η οποία είπε ότι δεν τον ήξερε, με αποτέλεσμα ο παρείσακτος και τοξικομανής να εγκαταλείψει τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑ, λέει ο φοιτητής στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Οι φοιτητές τονίζουν πως αυτό το περιστατικό είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα της καθημερινότητας της Σχολής, καθώς ποτέ δεν έχει λάβει χώρα αντίστοιχο περιστατικό τέτοιου βεληνεκούς στους αμφιθεατρικούς χώρους, χρήστης να ανεβαίνει μέχρι τον 5ο όροφο της σχολής τους. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr