Πάντειο: Αποτελέσματα Πρυτανικών Εκλογών (2020)

Πάντειο Πανεπιστήμιο: Αποτελέσματα Πρυτανικών Εκλογών (2020)

Πρυτανικές Εκλογές σήμερα (Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020) στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Υποψήφιες για τη θέση του πρύτανη κατεβαίνουν δύο καθηγήτριες του πανεπιστημίου. 

Στο ένα ψηφοδέλτιο υποψήφια είναι η Χριστίνα Κουλούρη, καθηγήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πρόεδρος στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Διευθύντρια του Κέντρου Έρευνας Νεότερης Ιστορίας (ΚΕΝΙ). Υποψήφιοι αντιπρυτάνεις της στα ενιαία πλέον ψηφοδέλτια που κατεβαίνουν φέτος είναι η καθηγήτρια Πηνελόπη Φουντεδάκη, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Μαριάννα Ψύλλα και οι καθηγητές Χαράλαμπος Οικονόμου, Χρίστος Παπαθεοδώρου.


Στο άλλο ψηφοδέλτιο επικεφαλής είναι η καθηγήτρια Εγκληματολογίας Βασιλική Αρτινοπούλου και υποψήφιοι αντιπρυτάνεις η καθηγήτρια Ευσταθία Λαμπροπούλου και οι Γεώργιος-Μιχαήλ Κλήμης, Αντώνης Ροβολής, Βασίλης Χατζόπουλος.

Να αναφερθεί πως, οι Πρυτανικές Εκλογές διεξάγονται για πρώτη φορά με ηλεκτρονική "κάλπη" (χωρίς να έχει προηγηθεί δια ζώσης ψηφοφορία) λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι οι εκλογικές διαδικασίες θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έως τις 14.00. Σε περίπτωση που τυχόν χρειαστεί επαναληπτική ψηφοφορία, αυτή θα λάβει χώρα την ακριβώς επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή την Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, και ώρα από 10.00 έως 14.00 ομοίως μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από τον παρόν άρθρο θα σας μεταδώσουν τα Αποτελέσματα των Πρυτανικών Εκλογών.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σήμερα 15/07/2020 διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέων Πρυτανικών Αρχών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Εξελέγη Πρύτανις η καθηγήτρια κα Χριστίνα Κουλούρη με 120 ψήφους.

Το ψηφοδέλτιο της συνυποψηφίας καθηγήτριας κας Βασιλικής Αρτινοπούλου έλαβε 68 ψήφους.

Καταμετρήθησαν επίσης 4 Λευκά. 

Με το ψηφοδέλτιο της κας Κουλούρη εκλέγονται ως Αντιπρυτάνεις:

  • Ο Καθηγητής κος Χαράλαμπος Οικονόμου
  • Ο Καθηγητής κος Χρίστος Παπαθεοδώρου
  • Η Καθηγήτρια κα Πηνελόπη Φουντεδάκη
  • Η Αν. Καθηγήτρια κα Μαριάννα Ψύλλα

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr