Πάντειο: Πως θα λειτουργούν οι διοικητικές υπηρεσίες από τις 22/04 έως τις 30/04

Πάντειο: Πως θα λειτουργούν οι διοικητικές υπηρεσίες από τις 22/04 έως τις 30/04

Πάντειον Πανεπιστήμιο: Η Πρύτανις του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, λαμβάνοντας υπόψη:

1) τη Θεσμοθέτηση κατεπειγόντων μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και


2) τον αριθμό των υπαλλήλων που απουσιάζουν με χρήση άδειας ειδικού σκοπού, ευπαθών ομάδων, κ.λπ., αποφασίζει την παράταση της λειτουργίας των διοικητικών υπηρεσιών του Παντείου Πανεπιστημίου με προσωπικό ασφαλείας για το χρονικό διάστημα 22/04/2020-30/04/2020, ως εξής: 

Δ/νση Διοικητικού: Εκ περιτροπής λειτουργία του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου με 1 υπάλληλο με περιορισμένες ώρες φυσικής παρουσίας του υπαλλήλου και 1 υπάλληλο και για τα δύο άλλα Τμήματα με φυσική παρουσία 2 φορές την εβδομάδα για εργασίες που δεν μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως.

Δ/νση Μηχανοργάνωσης: 1 υπάλληλος εφόσον οι υπηρεσίες γίνονται εξ αποστάσεως.

Βιβλιοθήκη: 2 υπάλληλοι με φυσική παρουσία 2 φορές την εβδομάδα και οι υπόλοιποι εξ αποστάσεως εργασία.

Δ/νση Οικονομικής Διαχείρισης: 3 υπάλληλοι 2 φορές την εβδομάδα για εργασίες που δεν μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως.

Γραμματείες Τμημάτων/ ΚΕΦΟΙ/Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης: 1 υπάλληλος με περιορισμένες ώρες φυσικής παρουσία 2 φορές εβδομαδιαίως ανά υπηρεσία για διεκπεραίωση υποθέσεων που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν εξ αποστάσεως.

ΕΛΚΕ: 2-3 φορές την εβδομάδα με φυσική παρουσία προσωπικού ασφαλείας. Δικαστικό γραφείο: Εκ περιτροπής λειτουργία με 1 υπάλληλο. Τεχνική υπηρεσία: καθημερινή φυσική παρουσία, λόγω της φύσεως της εργασίας, καθώς και για έκτακτες εργασίες στις υποδομές του Πανεπιστημίου, για όλο το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα.

Γραμματεία Συγκλήτου: 1 υπάλληλος 2 φορές την εβδομάδα.

Τμήμα Πανεπιστημιακών Αρχών: Εκ περιτροπής λειτουργία με 1 υπάλληλο. 

Οι διοικητικοί υπάλληλοι τις ημέρες κατά τις οποίες δεν εργάζονται με φυσική παρουσία στο Πανεπιστήμιο, παρέχουν εξ αποστάσεως εργασία.

Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται ηλεκτρονικά και κατ' εξαίρεση για επείγουσες περιπτώσεις κάθε Τρίτη 10.00-13.00 με φυσική παρουσία και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr