Φοιτητές, ΟΠΑ, Ermis Awards, Γιάννη Γιάτα, Δαμιανό Ερωτοκρίτου, Γεώργιο-Ανάργυρο Καψάσκη, Δημήτρη Μαυρογιάννη Φοιτητές του ΟΠΑ κατέκτησαν την πρωτιά στα Ermis Young Talents Contest [ΒΙΝΤΕΟ]

Φοιτητές του ΟΠΑ κατέκτησαν την πρωτιά στα Ermis Young Talents Contest

Την πρώτη θέση στον φοιτητικό διαγωνισμό Ermis Young Talents Contest κατέκτησε μια από τις ομάδες του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ. Στο πλαίσιο των Ermis Awards, ο διαγωνισμός αφορούσε σε φοιτητές που θέλουν να γνωρίσουν τον χώρο της επικοινωνίας και να δείξουν το ταλέντο τους. Η νικήτρια ομάδα αποτελείται από τους φοιτητές Γιάννη Γιάτα, Δαμιανό Ερωτοκρίτου, Γεώργιο-Ανάργυρο Καψάσκη και Δημήτρη Μαυρογιάννη.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω μιας Emoji εφαρμογής για κινητές συσκευές. Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής και Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, στην απονομή του βραβείου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλες οι ομάδες είχαν πολύ ωραίες ιδέες και δούλεψαν σκληρά. Όμως, η ομάδα που διαλέξαμε, είδε την Ελλάδα με μια πιο φρέσκια ματιά και δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο concept. Είχαν μια εξαιρετική ιδέα το OhMyGreece». Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 9 ομάδες φοιτητών προερχόμενες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Deree, το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το ΤΕΙ Αθηνών.


Τα Ermis Awards είναι το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της επικοινωνίας στην Ελλάδα και διοργανώνεται κάθε χρόνο τα τελευταία 26 χρόνια από την Ένωση Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Σκοπός τους είναι η ανάδειξη των πιο δημιουργικών Διαφημιστικών Έργων, Παραγωγών Διαφημιστικών Ταινιών, Μουσικής και Εκδηλώσεων, Προγραμμάτων Δημοσίων Σχέσεων, Προγραμμάτων Άμεσου Marketing, Προγραμμάτων δημιουργικής χρήσης των ΜΜΕ, Έργων στο Digital.

Η αποστολή της Marketing Greece, στο ευρύτερο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό, είναι η αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας του επισκέπτη στην Ελλάδα, εδραιώνοντας τη χώρα μας ως προτιμητέο προορισμό σε αγορές-στόχους.

ΔΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότερα νέα για το ΟΠΑ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr