Αναβάλλεται το TEDxAUEB 2020

Αναβάλλεται το TEDxAUEB 2020

Η οργανωτική ομάδα του TEDxAUEB, αναλογιζόμενη την επικρατούσα κατάσταση περί εμφάνισης διαπιστωμένων κρουσμάτων του ιού COVID-19 στην χώρα μας, κατόπιν σύστασης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ύστερα από την απόφαση του Υπουργείου Υγείας οδηγήθηκε στην απόφαση αναβολής του προγραμματισμένου για τις 21 Μαρτίου 2020 TEDxAUEB event με θέμα XYY -Letters of an Alphabet.

«Η απόφαση αυτή λήφθηκε με αίσθημα ευθύνης για την πρόληψη της υγείας και ασφάλειας όλων των παρευρισκόμενων που θα συμμετείχαν στο event μας και για το καλό της κοινότητάς μας. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να εργάζεται εντατικά με σκοπό την πραγματοποίηση του event μας και είμαστε σίγουροι οτι θα προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους, διατηρώντας το κύρος και τη δυναμική του TEDxAUEB, του πρώτου Πανεπιστημιακού TEDx στην Ελλάδα, εδώ και 8 χρόνια. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση σύντομα για νέα ημερομηνία. Όσοι έχουν προβεί σε αγορά εισιτηρίου, θα ενημερωθούν άμεσα» αναφέρει η οργανωτική ομάδα του TEDxAUEB.


«Η οργανωτική και η εθελοντική ομάδα, σας ευχαριστεί θερμά για την κατανόησή σας και αναμένει την ημέρα που θα σας δούμε όλους από κοντά και θα ζήσουμε όσα προετοιμάζουμε εδώ και 5 μήνες και όσα το TEDxAUEB χτίζει στα 8 χρόνια ύπαρξής του».

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης του event!


Μείνε Συντονισμένος!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr