ΑΣΟΕΕ: Νέες φωτογραφίες του αστυνομικού με υψωμένο το όπλο!

ΑΣΟΕΕ: Νέες φωτογραφίες του αστυνομικού με υψωμένο το όπλο!

Έντονες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει μετά το περιστατικό με τον ειδικό φρουρό που δέχθηκε επίθεση μέσα στην ΑΣΟΕΕ, αλλά ύψωσε το όπλο του απέναντι σε όσους βρίσκονταν απέναντί του.

Την ίδια ώρα, νέες φωτογραφίες βλέπουν τη δημοσιότητα, από την στιγμή που ο ειδικός φρουρός έχει σηκώσει το όπλο του.


Με ανακοίνωσή της, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών επιβεβαιώνει ότι αστυνομικός τράβηξε όπλο μέσα στον χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου, όπως είχαν νωρίτερα καταγγείλαν η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και οι φοιτητικές παρατάξεις Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΣΟΕΕ και ΕΑΑΚ-ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ εκτός υπήρεσίας, βρέθηκε στην ΑΣΟΕΕ και μετά από επίθεση που δέχτηκε «προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό, χωρίς να κάνει χρήση».

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (24 Φεβρουαρίου 2020) αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο. Στο σημείο δέχτηκε επίθεση από (30) περίπου άτομα, τα οποία τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον προκάλεσαν φθορές στη μοτοσικλέτα και του αφαίρεσαν το προστατευτικό κράνος», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr