ΟΠΑ: Παράταση δηλώσεων επιλογής μαθημάτων

ΟΠΑ: Παράταση υποβολής δηλώσεων επιλογής μαθημάτων

Οικονονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΑνακοινώνεται από την Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ότι η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων επιλογής μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 


1ο ΒΗΜΑ: Δήλωση Μαθημάτων 

Για να δηλώσετε τα μαθήματά σας, θα πρέπει να υποβάλετε δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 στην ηλεκτρονική Γραμματεία του Ιδρύματος https://e-grammateia.aueb.gr/unistudent, κάνοντας χρήση των προσωπικών σας στοιχείων πρόσβασης (username/password). 

Προσοχή: Για την οριστική υποβολή της δήλωσης, πατήστε το πλήκτρο "Αποθήκευση Δήλωσης". Στη συνέχεια, σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε τη δήλωσή σας για να έχετε αποδεικτικό υποβολής της δήλωσης. Μπορείτε να τροποποιήσετε τη δήλωσή σας μέχρι τη λήξη της περιόδου υποβολής δηλώσεων, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. 

Σε περίπτωση προβλήματος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δήλωσης μαθημάτων (π.χ. μέγιστος αριθμός μαθημάτων) μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Τμήματός σας. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr