Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Ξεκίνησαν αιτήσεις, παροχή δωρεάν, σίτισης, στέγασης, φοιτητές, 2015 Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις (2015) για την παροχή δωρεάν σίτισης και στέγασης για τους φοιτητές

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την παροχή δωρεάν σίτισης και στέγασης για τους φοιτητές

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με ανακοίνωση του ενημερώνει όλους τους φοιτητές του καθώς και τους φοιτητές που πρόκειται να εισαχθούν, ότι για το ακαδ. Έτος 2015 – 2016 οι αιτήσεις για στέγαση και σίτιση θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://sites.ionio.gr/e-care/students

Παρακαλούνται οι φοιτητές να συμπληρώσουν όλα τα πεδία των αιτήσεων με ιδιαίτερη προσοχή καθώς η ακρίβεια και η ορθότητα των στοιχείων θα ελεγχθεί αυστηρά. Σημειώνεται ότι ανακριβείς αιτήσεις θα απορριφθούν, με συνέπεια την απώλεια του δικαιώματος στέγασης ή/και σίτισης.


Για την είσοδο στην σελίδα υποβολής της αίτησης οι φοιτητές πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία σύνδεσης που διαθέτουν (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κωδικό πρόσβασης) και για τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του πανεπιστημίου (gram-web, e-class, κ.α.).

Η σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών του Ιόνιου Πανεπιστημίου (ΕΔΩ)

Στους πρωτοετείς φοιτητές το e-mail και ο κωδικός πρόσβασης θα χορηγούνται από τη Γραμματεία του Τμήματος μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους. Στην ιστοσελίδα http://sites.ionio.gr/e-care οι φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον κανονισμό στέγασης καθώς και για όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή της αίτησης για σίτιση και στέγαση.

Προθεσμίες ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων: Από Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σημειώνουμε ότι οι πρωτοετείς φοιτητές θα μπορέσουν να υποβάλουν την αίτηση τους μετά την εγγραφή τους στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών: Από Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου έως και Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται από τον ίδιο το φοιτητή ή από εξουσιοδοτημένο άτομο στο Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Ιονίου Πανεπιστημίου το οποίο στεγάζεται στο κτήριο της Φοιτητικής Εστίας (2η Πάροδος ελευθερίου Βενιζέλου, Νέο Λιμάνι).

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr