Δωρεάν πρόγραμμα Καλλιτεχνικής Πρακτικής από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Δωρεάν πρόγραμμα Καλλιτεχνικής Πρακτικής από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Δωρεάν παροχή καλλιτεχνικού εκπαιδευτικού προγράμματος από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο: περιλαμβάνει δύο μαθήματα πέντε εβδομάδων, το μάθημα της Άννας Βάσωφ "Το νησί στην κουζίνα’ και το μάθημα του Άγγελου Φλώρου, επιστημονικού υπευθύνου του OPEN ART, ’Η Τέχνη στην Εποχή της Πληροφορίας".

To OPEN ART, πρόγραμμα Επιμόρφωσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου, υπενθυμίζει τον θεμελιώδη ρόλο της εκπαίδευσης στην επανασύσταση των δομών του σύγχρονου δημοκρατικού πολιτισμού, προσφέροντας για δεύτερη χρονιά δωρεάν το πρόγραμμα Καλλιτεχνικής Πρακτικής στο πεδίο: Τέχνη, Τεχνολογία, Επιστήμες, Κοινωνία. Η παρούσα δράση γίνεται για ακόμα μία φορά με τη συνεργασία του Athens Digital Arts Festival (ADAF). 



Το πρόγραμμα υλοποιείται στα πλαίσια του Artist Lab, ένας θεσμός του OPEN ART που δίνει τη δυνατότητα σε καταξιωμένα άτομα της τέχνης και της τεχνολογίας να διδάξουν στο Κέντρο Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Ιονίου Πανεπιστημίου. Ήδη ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος με καλεσμένη την Μαριάνθη Τζισλάκη-Κοτσάνου (mkaza), στο πεδίο των Interactive Media & Performance in Public Space. Σύντομα τα έργα που προέκυψαν θα εκτεθούν σε μία από τις ερχόμενες δράσεις του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Σύνδεσμος κατατεθειμένων έργων

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr