ΕΛΜΕΠΑ: Αλλαγή του τρόπου των δια ζώσης εξετάσεων

ΕΛΜΕΠΑ: Αλλαγή του τρόπου στις δια ζώσης εξετάσεις

Αλλαγή τρόπου εξέτασης στις με φυσική παρουσία εξετάσεις κατά την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 στα Tμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από σήμερα 01/09/2020 και ώρα 06:00 έως την Τρίτη 15/9/2020 και ώρα 06:00 εφαρμόζονται ειδικά μέτρα σε ολόκληρη την Π.Ε. Ηρακλείου Κρήτης για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η κάθε είδους συνάθροιση πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.


Συνεπώς, η 2η Εξεταστική Περίοδος εαρινού και χειμερινού εξαμήνου 2019-20 θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εξέτασης στα ακαδημαϊκά τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο, εφόσον δεν πληρούται η ανωτέρω προϋπόθεση. Οι αναβληθείσες για σήμερα Τρίτη 1/9 και Τετάρτη 2/9 εξετάσεις με φυσική παρουσία, θα αναπληρωθούν με ευθύνη των ακαδημαϊκών τμημάτων. Θα ακολουθήσει ενημέρωση από τις Γραμματείες των Τμημάτων για τη διεξαγωγή της εξεταστικής.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr