Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης γύρω από το ΕΛΜΕΠΑ

Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης γύρω από το ΕΛΜΕΠΑ

Ο Πρύτανης του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Καθηγητής Νίκος Κατσαράκης και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Καθηγητής Θρασύβουλος Μανιός υποδέχτηκαν σήμερα τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πρασίνου & Καθημερινότητας, κ. Γιάννη Αναστασάκη στο Πανεπιστήμιο, για επίβλεψη των έργων ασφαλτόστρωσης των οδών Γιάννη Αθητάκη και τμήματος της οδού Γιάννη Κορνάρου.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι το έργο ασφαλτόστρωσης και πεζοδρόμησης που ολοκληρώνεται σήμερα αποκαθιστά ένα αίτημα πολλών ετών και εν συνεχεία ο Πρύτανης του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ταχύτητα διεκπεραίωσης του έργου που αποτελούσε αίτημα ολόκληρης της περιοχής. 


Ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Αναστασάκης επεσήμανε ότι πρόκειται να ακολουθήσει η κατασκευή και δεύτερου πεζοδρομίου επί της οδού Αθητάκη και σε δεύτερο χρόνο θα συνεχιστεί η ασφαλτόστρωση επί του υπολοίπου τμήματος της Οδού Γιάννη Κορνάρου έως το Πειραματικό, συμπεριλαμβάνοντας και όλες τις εισόδους του Πανεπιστημίου, αφού μελετηθούν φυσικά τα ευρύτερα κυκλοφοριακά δεδομένα της περιοχής.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr