ΕΑΠ: Δυνατότητα μέσω Skype οι συναντήσεις συμβουλευτικής

ΕΑΠ: Δυνατότητα μέσω Skype οι συναντήσεις συμβουλευτικής

Σε επιστολή που απέστειλε στους νεοεισερχόμενους φοιτητές το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) σε συνέχεια της εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα Προγράμματα Σπουδών του, καλεί να δηλώσουν τον επιθυμητό τρόπο και τόπο παρακολούθησης ΟΣΣ, για το ακαδημαϊκό έτος ‎2017-2018, έως τις 10/09/2017.

Η παρακολούθηση των ΟΣΣ μπορεί να γίνεται με δύο (2) τρόπους: α) Ηλεκτρονικά μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype for Business) ή β) Διά ζώσης με την παρουσία των φοιτητών/τριών και του διδάσκοντα σε καθορισμένους από το ΕΑΠ τόπους.


Οι διαθέσιμες επιλογές στη σχετική φόρμα είναι:

i) Ηλεκτρονικά,

ii) Δε με απασχολεί και

iii) Διά ζώσης.

Εάν επιλέξουν «Ηλεκτρονικά» ή «Δε με απασχολεί», παρακαλούνται να δηλώσουν μια (1) από τις πέντε (5) διαθέσιμες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης), ως τόπο διεξαγωγής των εξετάσεων.

Εάν επιλέξουν «Δια ζώσης», θα πρέπει να δηλώσουν μία (1) από τις πέντε (5) διαθέσιμες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης) για την περίπτωση που δεν σχηματιστεί τμήμα στον τόπο της πρώτης επιλογής τους.

Τονίζεται ότι, η δυνατότητα δήλωσης του επιθυμητού τρόπου παρακολούθησης ΟΣΣ, θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά έως τις 10/09/2017.

Σε περίπτωση που δεν υποβάλλουν δήλωση, θα ενταχθούν σε τμήμα της αρχικής επιλογής τους, που δήλωσαν κατά την υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr