Δελτίο Μετακίνησης Φοιτητή ΕΑΠ

Δελτίο Μετακίνησης Φοιτητή ΕΑΠ

Το Δελτίο Μετακίνησης Φοιτητή δίνεται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) στους φοιτητές του. Στην πίσω όψη αυτού αναγράφονται οι παροχές του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή και είναι οι ακόλουθες:

ΚΤΕΛ:


- 50% Έκπτωση από και προς τον τόπο διαμονής στις Πόλεις: Αγρίνιο, Αθήνα, Βόλος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Πάτρα, Ρόδος, Τρίπολη, Χανιά.

ΑΚΤΟΠΟΛΟΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ:

- ANEK LINES: 50% Έκπτωση σε οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα, 30% έκπτωση σε καμπίνα (πλην LUX), 20% έκπτωση σε αυτοκίνητο ή δίκυκλο

- BLUE STAR FERRIES: 50% Έκπτωση

- FAST FERRIES : 50% Έκπτωση

- GOLDEN STAR FERRIES: 50% Έκπτωση

- MINOAN LINES: 50% Έκπτωση σε οικονομική και VIP θέση, 30% έκπτωση σε καμπίνα (πλην LUX-μονόκλινη), 20% έκπτωση σε δίκυκλο ή αυτοκίνητο.

- AEGEAN SPEED LINES: 35% Έκπτωση

- HELLENIC SEA WAYS: 35% Έκπτωση

- ZANTE FERRIES: 35% Έκπτωση

ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

- 20% Έκπτωση στη Β’ θέση Αθήνα-Θεσσαλονίκη/Θεσσαλονίκη-Αθήνα και ενδιάμεσους σταθμούς

ΜΟΥΣΕΙΑ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ:

- Ελεύθερη είσοδος

Δελτίο Μετακίνησης Φοιτητή ΕΑΠ

Ο τρόπος υποβολής αίτησης έκδοσης του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή: Θα πρέπει οι του ΕΑΠ να επισκεφθούν την πλατφόρμα Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία (http://open.eap.gr) και εφόσον εισέλθουν στην υπηρεσία με τη χρήση των προσωπικών κωδικών τους, θα πρέπει να μεταβούν στην καρτέλα «Δελτίο Μετακίνησης Φοιτητή». Στη σελίδα αυτή και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα αναγράφονται εκεί όπως αναφέρει το ΕΑΠ, θα μπορέσετε να συμπληρώσετε την Πόλη/Χωριό όπου διαμένετε και να ανεβάσετε φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Επιπρόσθετα, η φόρμα αίτησης έκδοσης του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή στην πλατφόρμα "Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία" (http://open.eap.gr), θα παραμείνει ανοικτή, για την εξυπηρέτηση όσων φοιτητών δεν κατάφεραν να υποβάλλουν το αίτημά τους.

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΕΑΠ στην κατηγορία «Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr