Ενημερωση Φοιτητών ΕΑΠ σχετικά με το Δελτίο Μετακίνησης Φοιτητή

Ενημερωση Φοιτητών ΕΑΠ σχετικά με το Δελτίο Μετακίνησης Φοιτητή

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενημερώνει τους φοιτητές ότι από τη Δευτέρα 16/01/2017 θα ξεκινήσει η αποστολή των Δελτίων Μετακίνησης Φοιτητών. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί τμηματικά, με απλό ταχυδρομείο, στη διεύθυνση επικοινωνίας που έχετε δηλώσει στο Τμήμα Μητρώου Φοιτητών. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20/01/2017.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μείνετε ενημερωμένοι για τα σημαντικότερα φοιτητικά νέα για το ΕΑΠ (ΕΔΩ)


Επιπρόσθετα, η φόρμα αίτησης έκδοσης του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή στην πλατφόρμα "Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία" (http://open.eap.gr), θα παραμείνει ανοικτή, για την εξυπηρέτηση όσων φοιτητών δεν κατάφεραν να υποβάλλουν το αίτημά τους.

Για τα αιτήματα που θα υποβάλλονται στο εξής η έκδοση και η αποστολή του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή θα γίνεται τμηματικά με τον ίδιο τρόπο.

Ο τρόπος υποβολής αίτησης έκδοσης του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή: Θα πρέπει να επισκεφθείτε την πλατφόρμα Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία (http://open.eap.gr) και εφόσον εισέλθετε στην υπηρεσία με τη χρήση των προσωπικών κωδικών σας, θα πρέπει να μεταβείτε στην καρτέλα «Δελτίο Μετακίνησης Φοιτητή». Στη σελίδα αυτή και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα αναγράφονται εκεί, θα μπορείτε να συμπληρώσετε την Πόλη/Χωριό όπου διαμένετε και να ανεβάσετε φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Τις εκπτώσεις που παρέχει το Δελτίο Μετακίνησης Φοιτητή μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr