ΕΑΠ: Πότε ξεκινά η νέα περίοδος αιτήσεων για τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

ΕΑΠ: Πότε ξεκινά η νέα περίοδος αιτήσεων για τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το μοναδικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδας, που προσφέρει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, θα ξεκινήσει σύντομα τη διαδικασία αιτήσεων εισδοχής νέων φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, σε 8 Προπτυχιακά και 44 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

Ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, είναι η 16η Μαρτίου 2021.


Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, αφουγκραζόμενο τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας,  θα προσφέρει για πρώτη φορά δύο νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, στην «Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία» και στο «Ευρωπαϊκό Δίκαιο».

Το κόστος των Προγραμμάτων του ΕΑΠ, παραμένει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ η πρόσβαση στα Προπτυχιακά του, παραμένει ανοικτή σε όλους τους απόφοιτους Λυκείου και ανεξάρτητη από τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Προγράμματα που προσφέρει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, μπορείτε να αναζητήσετε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο (+30)2610 367600.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr