ΕΑΠ: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για το σύλλογο "ΠΑΣΥΦ ΔΕΟ"

ΕΑΠ: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για το σύλλογο "ΠΑΣΥΦ ΔΕΟ"

"Αγαπητές Συναδέλφισσες και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θέλω να πιστεύω πως, ως πρόεδρος του Συλλόγου, υπηρέτησα με ζήλο και αίσθημα ευθύνης τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων – κάποιες φορές με λάθη και αβλεψίες αλλά ποτέ εσκεμμένα - και ότι στάθηκα δίπλα σε όποιον συνάδελφο χρειάστηκε τη συνδρομή του Συλλόγου εξαντλώντας πάντοτε όλες τις δυνατότητες που μου έδινε η θεσμική μου θέση, για τις συλλογικές διεκδικήσεις μας αλλά και για ατομικές περιπτώσεις φοιτητών, με διαφοροποιημένα προβλήματα.


Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και όλες, και τον καθένα ξεχωριστά, για τη στήριξή σας τόσα χρόνια. Είμαι περήφανη και ευγνώμων που μου δώσατε την ευκαιρία να υπηρετήσω το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας και όλους εσάς. Η αγάπη και η εκτίμηση που εισέπραξα είναι η «ανταμοιβή» μου.

Έφτασε ο καιρός να αναλάβουν νέα πρόσωπα, ενεργοί φοιτητές και άνθρωποι με διάθεση και μεράκι, που θα συνεχίσουν και στο μέλλον, όπως εμείς τα παλιά μέλη έως σήμερα, να αντιμετωπίζουν τα θέματα του ΠΑΣΥΦ ΔΕΟ ως προτεραιότητές τους, επιδιώκοντας παράλληλα και διαρκώς το συμφέρον των φοιτητών.

Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης, αλλά και με τη θεσμική υποχρέωση να παραδώσω την εξουσία, αλλά και την ευθύνη πoυ οι φοιτητές μου εμπιστεύτηκαν με την τελευταία εκλογική διαδικασία, αφού ολοκληρώθηκε ο κύκλος της θητείας μου, σας ενημερώνω ότι οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΥΦ ΔΕΟ θα πραγματοποιηθούν με τη μέθοδο του evotin 29/ Νομεβρίου/2020. Θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες προσεχώς.

Πιστεύω επίσης, ότι η αξιοσύνη όλων των μελών της φοιτητικής κοινότητας του ΕΑΠ μας καθιστά όλους ικανούς, από όποια θέση, να υπηρετήσουμε και να παλέψουμε για να βρεθούν λύσεις στα μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα μας.

Τελειώνοντας, και αφού εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνεργασία τους, απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για επιτυχία στο μελλοντικό νέο ΔΣ, που θα αναλάβει αυτήν την μεγάλη ευθύνη κάτω από τις υφιστάμενες δύσκολες συνθήκες και δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα στα νέα μέλη, σε ό,τι χρειαστεί, ώστε να επιτευχθεί η σταδιακή ομαλή μετάβαση.

Με θερμούς φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς"

Ελένη Σκιαδά
Πρόεδρος ΠΑΣΥΦ ΔΕΟ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr