Βράβευση φοιτητών ΕΑΠ

Η MVS βράβευσε 3 φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Η πορεία της εταιρείας MVS στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποτέλεσε έμπνευση για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και συγκεκριμένα για το Πρόγραμμα Σπουδών: Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών Θεματική Ενότητα: “Μάρκετινγκ Ι”, καθώς επιλέχθηκε από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου ως ένα από τα βασικά θέματα στην θερινή εξεταστική του τμήματος.

Η διοίκηση της MVS θέλοντας να επιβραβεύσει τους φοιτητές, που έδωσαν τις καλύτερες απαντήσεις, προχώρησε, πριν από λίγες ημέρες, στη χορήγηση 3 βραβείων με χρηματικό έπαθλο. Το πρώτο βραβείο έλαβε η Χριστοθέα Κουκάκη, το δεύτερο ο Ιωάννης Λάκκας και το τρίτο η Καλλιόπη Αλιφραγκή.


Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της MVS, οι οποίες επικεντρώνονται σε τρεις πυλώνες: κοινωνία, περιβάλλον και εκπαίδευση.

Οι ιδρυτές της MVS, Μάριος Στεργίου και Στέφανος Μάνος, δήλωσαν σχετικά, «Στην MVS κάνοντας πράξη τις αξίες της εταιρείας μας, στηρίζουμε με θέρμη πρωτοβουλίες και δράσεις, που δημιουργούν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και τη συντονίστρια του Προγράμματος Σπουδών: Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών Θεματική Ενότητα: “Μάρκετινγκ Ι”, Χριστίνα Μπουτσούκη, για το εξαιρετικό έργο και τη συμβολή τους στην εκπαίδευση και στη δια βίου μάθηση της χώρας και να συγχαρούμε τους 3 φοιτητές για την αριστεία τους».

«Εταιρείες όπως η MVS αποτελούν εξαιρετικό παράδειγμα εφαρμογής επιτυχημένων στρατηγικών ανάπτυξης. Στο ΕΑΠ δίνουμε έμφαση στη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη μέσα από παραδείγματα υπαρκτών επιχειρήσεων ενισχύοντας έτσι το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση των φοιτητών και φοιτητριών μας», ανέφερε η Χριστίνα Μπουτσούκη, Καθηγήτρια Μάρκετινκ και Συντονίστρια της Θεματικής Ενότητας: “Μάρκετινγκ Ι” του ΕΑΠ.

Πληροφορίες για την MVS

Η ελληνική εταιρεία MVS δραστηριοποιείται στην κατασκευή εσωτερικών χώρων -υπερπολυτελών θαλαμηγών, άνω των 100 μέτρων μήκους και πολυτελών κτιρίων- και βρίσκεται μεταξύ των 8 κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 2006 από τον Μάριο Στεργίου και τον Στέφανο Μάνο και πολύ σύντομα επεκτάθηκε στη Γερμανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, απασχολεί συνολικά πάνω από 130 άτομα μόνιμο προσωπικό, ενώ οι παραγωγικές μονάδες της εκτείνονται σε περισσότερα από 10.000 τετραγωνικά μέτρα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr