ΕΑΠ: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις Νέων Θεματικών Ενοτήτων (Επανεγγραφές) για το 2020-2021

ΕΑΠ: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις Νέων Θεματικών Ενοτήτων (Επανεγγραφές) για το 2020-2021

Έναρξη δήλωσης Νέων Θεματικών Ενοτήτων (Επανεγγραφές) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021 για όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως η διαδικασία δήλωσης νέων Θεματικών Ενοτήτων (Θ.Ε.) για τα Προγράμματα Σπουδών (Π.Σ.) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 και ώρα 12:00


Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Για να προχωρήσετε στη δήλωση πατήστε εδώ κάνοντας  χρήση των προσωπικών σας κωδικών, επιλέγοντας την καρτέλα «Δήλωση Θεματικών Ενοτήτων».

Επισήμανση:Όλες/όλοι οι φοιτήτριες/φοιτητές θα πρέπει να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία εφόσον λάβουν τον τελικό βαθμό για τη/τις Θεματική/κές Ενότητα/τες που παρακολούθησαν κατά το τρέχον έτος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι εφικτή η υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα Προγράμματα Σπουδών, οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων (e-mails) των Προγραμμάτων Σπουδών τους (Στοιχεία Επικοινωνίας). Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος ή απώλειας κωδικών πρόσβασης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

Για να προχωρήσετε στη δήλωση πατήστε εδώ κάνοντας  χρήση των προσωπικών σας κωδικών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr