ΕΑΠ: Αποτελέσματα προγράμματος «Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια»

ΕΑΠ: Αποτελέσματα προγράμματος «Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια» 

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Δείτε τα αποτελέσματα των εισαχθεισών Φοιτητριών και των εισαχθέντων Φοιτητών στο Ειδικό Πρόγραμμα Σπουδών «Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια» της ΣΚΕ του ΕΑΠ.

Προσοχή: Η παρούσα ανάρτηση αφορά στα αποτελέσματα ελέγχου των αιτήσεων που υποβλήθηκαν κατά την συνέχιση της προσφοράς του Ειδικού Προγράμματος Σπουδών και συγκεκριμένα από την 03η Φεβρουαρίου έως και την 10η Φεβρουαρίου 2020.


Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων εγγραφής, λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, θα γίνει ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής.

Για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε Εδώ.

Μπορείτε να δείτε το χαρακτηρισμό της αίτησής σας κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών, που ενεργοποιήσατε μετά την ενημέρωση που λάβατε στην προσωπική ηλεκτρονική σας αλληλογραφία, κατόπιν της επιτυχούς υποβολής της ηλεκτρονικής σας αίτησης σε περίπτωση που ο χαρακτηρισμός της αίτησής σας είναι «εκκρεμότητα» παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ενημερωτική Επιστολή Επιτυχόντων

Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία,

σας ενημερώνουμε ότι, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών που μας αποστείλατε για φοίτηση σε Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, διαπιστώθηκε ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις εισαγωγής σας και γίνατε δεκτή/ός σε πρόγραμμα σπουδών του οποίου η έναρξη θα γίνει την 1η Μαρτίου του 2020. 

Σας εφιστούμε τη προσοχή σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας σας. Η διεύθυνση την οποία δηλώσατε, αποτελεί το κυριότερο σημείο σύνδεσης και επικοινωνίας με το Ε.Α.Π. Ο καθορισμός του τόπου διεξαγωγής των ΟΣΣ θα γίνει σύμφωνα με τις επιλογές που δηλώσατε κατά την υποβολή της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Όμως σε περίπτωση μη δημιουργίας τμήματος στον τόπο που έχετε δηλώσει, θα τοποθετηθείτε σε τμήματα μεγαλύτερων πόλεων.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πριν την έναρξη του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, από το Τμήμα Εγκαταστάσεων και Εκτέλεσης Έργων θα σας αποσταλούν :

α) οι κωδικοί πρόσβασης στο προσωπικό σας email που δηλώσατε, ώστε να έχετε πρόσβαση στον Ψηφιακό Χώρο Εκπαίδευσης (http://courses.eap.gr) και στις Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία (http://coursesreg.eap.gr). Από τις 4 Μαρτίου 2020 και έπειτα, σταδιακά στον Ψηφιακό Χώρο Εκπαίδευσης θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις (ΟΣΣ), τους διδάσκοντες και τα τμήματα στα οποία θα ανήκετε. Επιπλέον, εκεί θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τη μελέτη σας, όπως το χρονοδιάγραμμα μελέτης και γραπτών εργασιών, καθώς και την πρόσβαση σας στον Ψηφιακό Αναγνώστη, μέσω του οποίου θα έχετε πρόσβαση στους τόμους εκδόσεων Ε.Α.Π., τα παράλληλα κείμενα κ.ά.

β) οι κωδικοί για την ενεργοποίηση του email που θα σας παρέχει δωρεάν το Ε.Α.Π και μέσω του οποίου θα γίνεται η οποιαδήποτε ενημέρωση για θέματα που αφορούν τις σπουδές σας εκ μέρους του Ιδρύματος. Η χρήση αυτού του λογαριασμού email είναι υποχρεωτική και απαραίτητη για τη διευκόλυνση των σπουδών σας. 

Πληροφορίες και διευκρινίσεις που αφορούν τη μελέτη σας και τις εκπαιδευτικές σας υποχρεώσεις, θα λάβετε ηλεκτρονικά, στο λογαριασμό email που θα σας παρέχει δωρεάν το Ε.Α.Π.

Σας καλούμε να επισκέπτεστε συχνά, από τις 4 Μαρτίου 2020 και μετά, τις παραπάνω πλατφόρμες του Ε.Α.Π (http://courses.eap.gr και http://coursesreg.eap.gr), οι οποίες είναι πολύ βασικές και χρήσιμες κατά τη πορεία των σπουδών σας.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές σας. 

Mε εκτίμηση,

Τμήμα Μητρώου Φοιτητών

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία που αφορούν το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr