Το ΕΑΠ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το ΕΑΠ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε στο φιλόξενο χώρο του Royal Theater στην Πάτρα, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο παρουσία πλήθους επισήμων, καθηγητών αλλά και της πλειοψηφίας του διοικητικού του προσωπικού. Το φετινό γεγονός ήταν ξεχωριστό, καθώς συνοδεύτηκε από την τελετή ομοτιμοποίησης τριών καθηγητών με σπουδαία πορεία στο χώρο του Ιδρύματος, την Τριανταφυλλιά Λεοντίδου τον Αλέξιο Κόκκο και το Θεόδωρο Ζευγώλη.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, Καθηγητής Οδυσσέας- Ιωάννης Ζώρας, ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλoς, Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγητής Διονύσιος Μαντζαβίνος, ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Καραμάνης, καθώς και οι κοσμήτορες Αντώνης Λιοναράκης, Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και Στυλιανός Ζερεφός.


Επιπλέον παρευρέθηκε η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγήτρια Βενετσάνα Κυριαζοπούλου που απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, ενώ το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών, εκπροσώπησε ο πατέρας Κωνσταντίνος.

Το γεγονός μεταδόθηκε ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Ιδρύματος στο Youtube, δίνοντας την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στο χώρο. Τέλος, την εκδήλωση έντυσε μουσικά συμφωνικό τρίο των Πολιτιστικών Ομάδων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, όπου έπαιξε ζωντανά μουσική δωματίου. 

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο εύχεται το 2020 να είναι μια καλή και δημιουργική χρονιά για όλους.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία που αφορούν το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr