ΕΑΠ Θεσ/κη: Εικόνες από την ορκωμοσία των φοιτητών των Σχολών Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας και Εφαρμοσμένων Τεχνών

ΕΑΠ Θεσ/κη: Εικόνες από την ορκωμοσία των φοιτητών των Σχολών Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας και Εφαρμοσμένων Τεχνών

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Τελετές Ορκωμοσίας και Απονομής Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών των Σχολών Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας και Εφαρμοσμένων Τεχνών, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Με τις Ορκωμοσίες των Προπτυχιακών Προγραμμάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα των Τελετών στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι Τελετές πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Παραρτήματος του ΕΑΠ, στη διεύθυνση Αλεξανδρουπόλεως 10.


Δείτε Εικόνες

Με επτά Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ, συνεχίστηκε η δεύτερη ημέρα Τελετών Απονομής στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Τη Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος εκπροσωπούν ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης.

Συνέχεια στις Τελετές Απονομής με τα υπόλοιπα Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ. Ο Κοσμήτορας της Σχολής, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης ανέγνωσε το Τυπικό Ανακήρυξης, ενώ χαιρέτισαν τρεις Διευθυντές Προγραμμάτων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία που αφορούν το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr