ΕΑΠ: Εικόνες από την ορκωμοσία των φοιτητών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών

ΕΑΠ: Εικόνες από την ορκωμοσία των φοιτητών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Τελετές Ορκωμοσίας και Απονομής Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, σήμερα 19 Ιανουαρίου 2020 στην πόλη της Πάτρας.

Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα των φετινών Ορκωμοσιών και Τελετών Απονομής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα. Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, άνοιξε τις Τελετές και το κοινό γέμισε την αίθουσα και στα δύο τμήματα της Ορκωμοσίας.


Δείτε Εικόνες

Οι Τελετές συνεχίστηκαν με την Απονομή του Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης της Τραπεζικής. Ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Καθηγητής Αθανάσιος Μιχιώτης, συνεχάρη τους απόφοιτους.

Με τις Τελετές των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων, MBA, Αθλητικές Σπουδές: ΚΙΑ, Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές συνεχίστηκαν οι σημερινές Ορκωμοσίες και Απονομές του ΕΑΠ. Τους απόφοιτους συνεχάρη ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης, Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Ιδρύματος.

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, Τραπεζική, Λογιστική και Χρηματοοικονομική και Δίκαιο της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων έκλεισαν την τελευταία ημέρα των Τελετών Απονομής του ΕΑΠ στην Πάτρα. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ακολουθούν οι Ορκωμοσίες και οι Απονομές στη Θεσσαλονίκη.

Για ακόμα μια φορά, θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους απόφοιτους.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr