To μήνυμα του νέου Προέδρου του ΕΑΠ προς τους φοιτητές

To μήνυμα του νέου Προέδρου του ΕΑΠ προς τους φοιτητές

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Το μήνυμα του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητή Οδυσσέα Ιωάννη Ζώρα προς τους φοιτητές του Ιδρύματος ενόψει της έναρξης του ακαδημαϊκού έτους:

«Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου,


Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, σας καλωσορίζουμε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Σας εύχομαι καλή αρχή και καλή επιτυχία στις εκπαιδευτικές σας υποχρεώσεις. Ιδιαίτερα για τους πρωτοετείς, φοιτητές εύχομαι ολόψυχα καλή αρχή στο αέναο ταξίδι προς την κατάκτηση της γνώσης, μέσα από το οποίο θα μπορέσουν να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια που θα τους οδηγήσουν στην πνευματική καλλιέργεια και ελευθερία.

Το όραμά μας είναι ένα Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ανοικτό στη γνώση και στις ευκαιρίες, ένα Πανεπιστήμιο που θα διασφαλίζει το αγαθό της Παιδείας, θα προάγει την καινοτομία και την αριστεία ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα. Στην προσπάθεια αυτού του οράματος, σας θέλουμε συνοδοιπόρους μας και θα έχουμε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας για όσα προβλήματα ανακύπτουν προκειμένου να επιτύχουμε τη βέλτιστη επίλυσή τους.» 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr