ΕΑΠ: Οι Γενικές Συνελεύσεις των Σχολών απαντούν στην 10μελή απελθούσα Δ.Ε.

ΕΑΠ: Οι Γενικές Συνελεύσεις των Σχολών απαντούν στην 10μελή απελθούσα Δ.Ε.

Οι Γενικές Συνελεύσεις των Σχολών του ΕΑΠ, λαμβάνοντας γνώση του περιεχομένου της από 17/9/2019 ανακοίνωσης των 10 μελών της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, εκφράζουν τη θλίψη και τη βαθιά αγανάκτησή τους για τη θλιβερή σε ύφος και περιεχόμενο ανωτέρω ανακοίνωση, που μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλεί.

Το γραπτό αυτό κείμενο των μελών της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής, αποδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο την εμπάθεια, την ιδεοληψία, την προκατάληψη, προπάντων όμως τον αυταρχισμό με τον οποίο διοίκησαν το ίδρυμα επί τέσσερα χρόνια.


Αντώνης Λιοναράκης, Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών

Αθανάσιος Μιχιώτης, Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών

Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας

Αυγουστίνος Δημητράς, Εκλεγμένος Εκπρόσωπος των μελών ΔΕΠ του ΕΑΠ

Ακολουθούν οι αποφάσεις των Σχολών:

Απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ

«Η Κοσμητεία της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ σε συνεδρίασή της στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 εκφράζει τη βαθιά αγανάκτησή της για τη θλιβερή σε ύφος και περιεχόμενο ανακοίνωση των 10 μελών της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής, που προκαλεί αλγεινή εντύπωση. Το γραπτό τους κείμενο είναι η καλύτερη απόδειξη για την εμπάθεια, την ιδεοληψία, την προκατάληψη, προπάντων όμως τον αυταρχισμό με τον οποίο διοίκησαν το ίδρυμα επί τέσσερα χρόνια.»

Απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας του ΕΑΠ

«Η Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας του ΕΑΠ σε συνεδρίασή της στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 εκφράζει τη θλίψη της για το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των 10 μελών της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής. Το γραπτό τους κείμενο είναι η καλύτερη απόδειξη για την εμπάθεια, την ιδεοληψία, την προκατάληψη, προπάντων όμως τον αυταρχισμό με τον οποίο διοίκησαν το ίδρυμα επί τέσσερα χρόνια. Για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται η αναγκαιότητα του Αυτοδιοίκητου του Ε.Α.Π.»

Απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ

«Η Κοσμητεία της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ σε συνεδρίασή της στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 εκφράζει τη βαθιά αγανάκτησή της για τη θλιβερή σε ύφος και περιεχόμενο ανακοίνωση των 10 μελών της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής, που μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλεί. Το γραπτό τους αυτό κείμενο αποδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο την εμπάθεια, την ιδεοληψία, την προκατάληψη, προπάντων όμως τον αυταρχισμό με τον οποίο διοίκησαν το ίδρυμα επί τέσσερα χρόνια.»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr