Τελετή Απονομής Μεταπτυχιακών ΕΑΠ (2018)

Τελετή Απονομής Μεταπτυχιακών ΕΑΠ (2018)

Η Τελετή Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης των αποφοίτων των Προγραμμάτων Σπουδών με Θεματικές Ενότητες ετήσιας διάρκειας (ΓΕΡ, ΔΜΥ, ΔΠΜ, ΔΤΕ, ΔΥΥ, ΤΡΑ, ΔΧΤ, ΚΠΠ, ΚΦΕ, ΜΣΜ, ΠΛΣ, ΠΣΠ, ΠΣΦ, ΣΜΑ, ΔΙΑ, ΔΙΠ, ΜΒΑ, ΤΛΧ) οι οποίοι παρουσίασαν τη Διπλωματική τους Εργασία κατά την περίοδο Απριλίου-Μαΐου 2018, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018 στο Αίθριο του Κτιρίου Β στην Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Πάροδος Αριστοτέλους 18, Περιβόλα, Πάτρα).

Να σημειωθεί ότι η αλλαγή στην ημερομηνία -από Ιούλιο σε Σεπτέμβριο- αποφασίστηκε προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες  λόγω καιρικών συνθηκών οι απόφοιτοι και οι συγγενείς  τους,  που θα παρευρεθούν στην τελετή.


Σε επόμενη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για το ακριβές πρόγραμμα της τελετής και για την αίτηση που θα πρέπει να συμπληρώσετε, προκειμένου να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας.

Την ενημερωτική σελίδα των Αποφοίτων Πανεπιστημίων, μπορείτε να την δείτε εδώ.

SOS: Ενημέρωση για όλα τα Μεταπτυχιακά: Την ενημερωτική σελίδα για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για κάθε νέα προκήρυξη Μεταπτυχιακού στην Ελλάδα (ΔΩΡΕΑΝ ή με Δίδακτρα), πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr