Το ΕΑΠ διοργανώνει το 3ο e-learning Θερινό Σχολείο

Το ΕΑΠ διοργανώνει το 3ο e-learning Θερινό Σχολείο

Tο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (ΕΕΥΕΜ/ΕΑΠ) και με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή ΣΘΕΤ/ΕΑΠ Γεώργιο Χατζηγεωργίου διοργανώνουν το 3ο e-learning Θερινό Σχολείο με θέμα «Υπολογιστική Μηχανική και Επιστήμη».

Το Θερινό Σχολείο θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα από 25 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2018 και αφορά στη σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση όπου η φυσική παρουσία δεν απαιτείται.


Σε αυτό θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι Ειδικοί Επιστήμονες στον Τομέα της Υπολογιστικής Μηχανικής από τρία Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις του αντικειμένου αυτού καθώς και ενδιαφέρουσες μελέτες περιπτώσεων από την καθημερινή πράξη. Επίσης, προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν ιδιαίτερης σημασίας θέματα που άπτονται του περιεχομένου του.

Το Θερινό Σχολείο μπορούν να παρακολουθήσουν Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι Διδάκτορες, Μεταδιδακτορικοί και άλλοι Ερευνητές και γενικά Μηχανικοί και Επιστήμονες που ενδιαφέρονται για θέματα που πραγματεύεται η Υπολογιστική Μηχανική και Επιστήμη.

Δηλώσεις Συμμετοχής εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr