Προκήρυξη διδακτορικών στην Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ

Προκήρυξη διδακτορικών στην Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει περιορισμένο αριθμό θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων (Υ.Δ.), για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018.

Όσοι ενδιαφέρονται να εκπονήσουν Διδακτορική Διατριβή, καλούνται να υποβάλουν την αίτηση μαζί με όλα τα σχετικά δικαιολογητικά στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών & Έρευνας της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών από την Τρίτη 2 έως και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και κατά τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού (Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρα 12:00 με 14:00).


Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

1. Αίτηση σε ειδικό έντυπο, που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Σχολής.

2. Αντίγραφο διπλώματος ή πτυχίου και μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά αναλυτικής βαθμολογίας, καθώς και βεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ, όπου αυτή απαιτείται.

3. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα περιλαμβάνονται στοιχεία για τις σπουδές, την επιστημονική και ερευνητική δραστηριότητα των υποψηφίων.

4. Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας, σε βαθμό που να επιτρέπει την προσέγγιση της ξένης βιβλιογραφίας (για τους αλλοδαπούς και της ελληνικής γλώσσας).

5. Σχέδιο εκπόνησης της διατριβής, έκτασης τουλάχιστον πέντε (5) δακτυλογραφημένων σελίδων, στο οποίο θα καθορίζεται ο βασικός άξονας της έρευνας, η μεθοδολογία, η βασική βιβλιογραφία καθώς και τα κατ’ αρχήν περιεχόμενά της, με ιδιαίτερη επισήμανση της πρωτοτυπίας της.

6. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

7. Μία πρόσφατη φωτογραφία.

Επίσης θα συνεκτιμηθούν:

1. Εκπονηθείσες ερευνητικές εργασίες και δημοσιεύσεις επί συναφών θεμάτων σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά.

2. Συστατικές επιστολές από ερευνητικά ιδρύματα ή ΑΕΙ που να βεβαιώνουν την ερευνητική ικανότητα του υποψηφίου.

Σχετικές πληροφορίες παρέχονται από τους υπευθύνους του Γραφείου Μεταπτυχιακών Σπουδών & Έρευνας (Καλευρά Αλέξανδρο και Σπινάσα Χριστίνα), στον 1ο όροφο του κτιρίου Τοσίτσα (γραφείο Τ.109), τηλέφωνα: 210 - 7723396 και 210 - 7724325, fax: 210 - 7723329, μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στην ιστοσελίδα της Σχολής: http://www.arch.ntua.gr/phd-studies.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις Προκηρύξεις Διδακτορικών πάτησε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr