ΕΜΠ: Εβδομαδιαία κατάληψη αποφάσισαν οι φοιτητές της ΣΕΜΦΕ / ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

Εβδομαδιαία κατάληψη αποφάσισαν φοιτητές Σχολής του ΕΜΠ!

Καταλήψεις Σχολών/Τμημάτων: Κατάληψη αποφάσισαν οι φοιτητές της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (ΣΕΜΦΕ) του ΕΜΠ σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο φοιτητικός σύλλογος.

Σύμφωνα με την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου, το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη μέχρι την Τρίτη 16/1.


Να αναφερθεί πως οι φοιτητικοί σύλλογοι των Τμημάτων στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα ανά τη χώρα βρίσκονται σε κλοιό γενικών συνελεύσεων ενόψει του Νομοσχεδίου για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας μεταδώσουν, εδώ, με Συνεχή Ενημέρωση, τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων όλων των Πανεπιστημίων, μείνετε συντονισμένοι!

Οι φοιτητές της ΣΕΜΦΕ, μεταξύ άλλων, αποφάσισαν:

• Συμμετοχή στην πορεία προς τη Βουλή την Πέμπτη 11/1 από κοινού με τους υπόλοιπους ΦΣ και φορείς της εκπαιδευτικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, με προσυγκέντρωση στα Προπύλαια στις 12:00. Προχωράμε σε Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων μετά την πορεία.

• Κατάληψη της σχολής μέχρι την Τρίτη 16/1. Αποκλεισμό της Πολυτεχνειούπολης την Παρασκευή 12/1 μαζί με φορείς του ιδρύματος.

• Οργανώνουμε συντονισμό με φορείς και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας τις επόμενες ημέρες

• Διοργανώνουμε εκδήλωση με τη συμμετοχή καθηγητών, ερευνητών, διοικητικών ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια

• Προχωράμε σε νέα Γενική Συνέλευση την Τρίτη 16/1 στις 12:30 στο Αμφιθέατρο 2

• Κινητοποίηση στην επόμενη συνεδρίαση της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ ενάντια στην ισοτίμηση των πτυχίων μας με των κολλεγίων.

• Πολύμορφες δράσεις στη σχολή και το ίδρυμα. Πολιτισμικές δράσεις ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

• Το επόμενο διάστημα εντείνουμε τον αγώνα μας με κινητοποιήσεις και πορείες. Καλούμε όλη την κοινωνία, φορείς των εργαζομένων και της ακαδημαϊκής κοινότητας να πλαισιώσουν τις κινητοποιήσεις, τις πορείες και τις δράσεις μας. Κλιμακώνουμε σε περίπτωση κατάθεσης νομοσχεδίου και την ημέρα ψήφισης.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ του Φ.Σ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr