Χρηματικό βραβείο 500€ ανά δικαιούχο σε φοιτητές Σχολών του ΕΜΠ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Χρηματικό βραβείο 500€ ανά δικαιούχο σε φοιτητές Σχολών του ΕΜΠ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώνεται ότι θα χορηγηθεί το Βραβείο «ΚΑΡΥ», στη μνήμη του Δημητρίου Καρυδογιάννη, σε φοιτητές των Σχολών του Ε.Μ.Π. για το ακαδ. έτος 2018-2019.

Συγκεκριμένα, δίνεται ένα βραβείο στον φοιτητή της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και ένα βραβείο στον φοιτητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο Μ.Ο. Βαθμολογίας, ανεξαρτήτως εξαμήνου, στα μαθήματα του ακαδ. έτους 2018-2019 και είναι οικονομικά αδύναμος.


Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΜΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Το ποσό του βραβείου ανέρχεται στα 500 € (μεικτά) ανά δικαιούχο. Το βραβείο συνοδεύεται από αργυρό μετάλλιο, το οποίο απονέμεται σε τιμητική εκδήλωση.

Οι υποψήφιοι πρέπει έως και τις 29.10.2020 και ώρα 13:00 μ.μ. να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αίτηση και τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Eκκαθαριστικό σημείωμα Εφορίας των γονέων, Φορολογικού έτους 2017
  2. Eκκαθαριστικό σημείωμα Εφορίας του υποψηφίου, Φορολογικού έτους 2017 εφόσον υπάρχει ή στην αντίθετη περίπτωση Υ.Δ. Νόμου 1599 των υποψηφίων ότι "κατά το φορολογικό έτος 2017 δεν είχα προσωπικά εισοδήματα και δεν έκανα δήλωση εισοδήματος στην εφορία"
  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  4. Πιστοποιητικά σπουδών αδελφών (εάν υπάρχουν) από ΑΕΙ ή ΤΕΙ, για το τρέχον ακαδ. έτος (στο οποίο να αναγράφεται η ημερομηνία πρώτης εγγραφής και ο τρόπος εγγραφής)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας μέσω τηλεφώνου στα 2107721820 & 210 7721356 ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..    

Μετά τη λήξη της προθεσμίας χάνεται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες ανάδειξης του/της δικαιούχου.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr