Εν αναμονή των αποτελεσμάτων εισαγωγής στις ΑΕΝ

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων εισαγωγής στις ΑΕΝ

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Πλοιάρχων ή Μηχανικών για το ακαδ. έτος 2019-2020 έχει ξεκινήσει.

SOSΒγήκαν τα Αποτελέσματα για τις ΑΕΝ – ΟΝΟΜΑΤΑ


Με την ανακοίνωση των πινάκων με τα αποτελέσματα εισαγωγής στις ΑΕΝ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, οι επιτυχόντες θα γνωρίζουν την Ακαδημία στην οποία θα φοιτήσουν.

Πέρσι τα αποτελέσματα, οι βάσεις εισαγωγής και τα στατιστικά στοιχεία ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τα φετινά αποτελέσματα, τις βάσεις και τα στατιστικά για την εισαγωγή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού πατήστε ΕΔΩ.

Οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας με την κατανομή των επιτυχόντων της *ΠΡΩΤΗΣ κατηγορίας στις σχολές φοίτησης τους όπως και τα αποτελέσματα της **ΔΕΥΤΕΡΗΣ γενικής κατηγορίας αναμένεται να δημοσιευτούν από στιγμή σε στιγμή. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει γνωστή στα «Φοιτητικά Νέα» η διαδικασία με τις προθεσμίες και τα δικαιολογητικά για τις εγγραφές των επιτυχόντων σπουδαστών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού. Μείνετε Συντονισμένοι!!

*ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Καλύπτει ποσοστό 75% του συνολικού αριθμού εισακτέων και περιλαμβάνει υποψηφίους/-ιες συμμετέχοντες/-ουσες στις πανελλήνιες εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων.

**ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Καλύπτει ποσοστό 25% του συνολικού αριθμού εισακτέων και περιλαμβάνει υποψηφίους/-ιες που καταθέτουν Απολυτήριο τίτλο Λυκείου ή Αποδεικτικό απόλυσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις ΑΕΝ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr